Inkan

Vunnit priser på den internationella scenen!

Vi är en internationell studie som vunnit priser i samtliga tävlingar vi tävlat inom främst i realism Bng och förg realism. Vi arbetar endast med engångsprodukter, färger köpta i Sverige och vi följer lagar o regler enligt miljö och hälsa osv. Vi arbetar endast med permanent anställda artister, erbjuder fineline, mandala, realism, färg realism, surrealism, dott work, cover up, lettering.

VÅRA ARTISTER

CBASTIAN

Cbastian, en prisbelönt artist, utmärker sig genom sin imponerande skicklighet inom olika konststilar. Hans framstående styrkor inkluderar realism, där han fångar livets detaljer på ett magiskt och känslosamt sätt. Vidare excellerar han inom black and grey-stilen, skapar kontrastrika och nyanserade verk.

REALISM
BLACK & GREY
TRASH POLKA
BLACKWORK

RASHID

Rashid, en prisbelönt konstnär, utmärker sig genom sin konstnärliga mångsidighet. Hans styrkor sträcker sig över flera stilar, inklusive realism, där han förmedlar livets detaljer på ett imponerande sätt. Rashid excellerar också inom black and grey-stilen, där hans konstverk präglas av kontrastrika och nyanserade element.

REALISM
BLACK & GREY
FÄRG

SKARLET

Skarlet har skapat ett rykte som en professionell och engagerad konstnär, och hennes arbete har blivit uppmärksammat både lokalt och internationellt. Hon har deltagit i olika tatueringsmässor och evenemang, där hennes konstverk har fångat uppmärksamheten och blivit föremål för diskussion och beundran.

FINE LINE
MANDALA
LETTERING
SMAL TATTOOS

BETALA MED

KONSULTATION

Vänligen dela med dig av ditt behov eller projekt så kommer vi att kontakta dig snarast för att diskutera en tid för konsultation.
  KONTAKT

  Surbrunnsgatan 10, 411 19 Göteborg
  Telefon: 0762 38 06 74
  E-post: goteborg@inknation.se
  Välkommen in!

  OM OSS

  Välkommen till Ink Nation, den internationellt prisade tatueringsstudion som har förändrat landskapet för tatueringskonst! Med en passion för att förvandla mänsklig hud till levande konstverk har Ink Nation etablerat sig som en föregångare inom branschen, inte bara i hemlandet utan även på den globala scenen. 

  Scroll to Top