Vunnit priser på den internationella scenen!

Vi är en international studie som vunnit priser i samtliga tävlingar vi tävlat inom främst i realism Bng och förg realism, Vi arbetar endast med engångsprodukter, färger köpta i Sverige och följer lagar o regler enligr miljö hälsa osv, vi arbetar endast med permanent anställda artister, erbjuder fineline, mandala, realism, färg realism, surrealism, dott work, cover up, lettering.

VÅRA ARTISTER

GUSTAVO

Gustavos expertis sträcker sig över flera olika stilar, vilket gör honom mångsidig och anpassningsbar till olika konstnärliga uttryck. Oavsett om det är realism, black & grey, färg, coverups eller traditionell tatueringskonst, har Gustavo visat en enastående förmåga att förvandla kundernas idéer och önskemål till imponerande konstverk på huden.

REALISM
BLACK & GREY
FÄRG
COVERUPS
TRADITIONELL

JORGE

Inom tatueringsbranschen är Jorge känd för sin enastående förmåga att förverkliga sina kunders visioner och önskemål genom hans konstnärliga skicklighet. Hans arbete har fått erkännande på grund av dess kvalitet och precision, och han har vunnit flera priser som ett erkännande av hans framstående talang.

REALISM
BLACK & GREY
FÄRG
SURREALISM

KONSULTATION

Vänligen dela med dig av ditt behov eller projekt så kommer vi att kontakta dig snarast för att diskutera en tid för konsultation.
  KONTAKT

  Övre Villagatan 26A, 151 34 Södertälje
  Telefon: 0702 87 41 49
  E-post: sodertalje@inknation.se
  Välkommen in!

  OM OSS

  Välkommen till Ink Nation, den internationellt prisade tatueringsstudion som har förändrat landskapet för tatueringskonst! Med en passion för att förvandla mänsklig hud till levande konstverk har Ink Nation etablerat sig som en föregångare inom branschen, inte bara i hemlandet utan även på den globala scenen. 

  Scroll to Top